Pravna obvestila

Splošno

Vsebina, objavljena na spletnih straneh Društva za vodne aktivnosti DRAVA, je last Društva za vodne aktivnosti DRAVA, in jo je brez pisnega dovoljenja prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.
Društvo za vodne aktivnosti DRAVA se bo na vse načine trudilo, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na teh spletnih straneh, vendar ne prevzema nobenih garancij za posledice njihove uporabe. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Društvo za vodne aktivnosti DRAVA, niti nihče, ki je sodeloval pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Povezave, dostopne na strani Društva za vodne aktivnosti DRAVA, so postavljene, da olajšajo uporabo strani obiskovalcem. Društvo za vodne aktivnosti DRAVA ne odgovarja za vsebino povezav. Vse povezave uporabljate na svojo lastno odgovornost. Društvo za vodne aktivnosti DRAVA ne jamči točnosti, popolnosti ali varnosti podatkov na spletnih straneh, dostopnih po internetu, in ne predstavlja ali kakorkoli oskrbuje katerekoli od strani, ki so dostopne po internetu. Vaša je odgovornost, da poskrbite za primerno zaščito proti virusom in si zagotovite primerno kompatibilno programsko opremo.

Varstvo osebnih podatkov

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drugi način ne bodo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.
Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.
Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.
Spletne strani www.drava-mb.si uporabljajo t.i. “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.
Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice so pridržane. Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.drava-mb.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja društva za vodne aktivnosti DRAVA, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.