Please update your Flash Player to view content.

Prisotni na strani

Na strani je 15 gostov in 0 članov.

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Please update your Flash Player to view content.

Zimski pohod na Urban 2012

NaNogeZimski2012

Humanitarni pohod to nedeljo, 12. februarja zagotovo bo!
Vremenarji napovedujejo, da se bo na Štajerskem v nedeljo pokazalo tudi sonce. Idealna priložnost za idilično zimsko rekreacijo v naravi. Obeta se izredno zanimiva in odmevna pohodniška prireditev v organizaciji mediaeventa - zimski pohod na Urban. Trasa: Kamnica – Lovski dom - Medič – Šober - Urban.
ŠTARTNINE NI! Tokrat zbiramo humanitarne prispevke za družino iz Kamnice. Humanitarni prispevek: vsaj 1€ po osebi, sami se odločite koliko boste prispevali – z veseljem tudi 2, 3 ali več evrov po osebi - vsak po svojih zmožnostih. Upamo, da bomo s tem tudi za družino lahko zbrali čim več sredstev.
Vsi udeleženci, ki se predprijavijo preko spletne strani, prispevajo v humanitarni sklad in uspešno opravijo trim pohod, sodelujejo v nagradnem žrebanju za nagrade sponzorjev na cilju prireditve.

S svojo udeležbo na pohodih boste naredili veliko za svoje zdravje in zagotovo tudi nekaj dobrega za sočloveka v stiski.

Več informacij in predprijave tukaj. Prijavite se še danes in povabite tudi svoje prijatelje!

Se vidimo na pohodu!

Kontakt

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA

Vrbanska cesta 109,
2351 Kamnica

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnja sporočila na forumu

Od vaše zadnje prijave ni novih sporočil!

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.