Please update your Flash Player to view content.

Prisotni na strani

Na strani je 12 gostov in 0 članov.

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Please update your Flash Player to view content.

Veslanje od Ruš do Bresternice

veslanje-ruše-bresternica

Poletje se je že prevesilo v drugo polovico, sonce počasi popušča in pikniki so pustili posledice. Da se znebimo kakšne kalorije ali dveh, predvsem pa da se malo ponovno družimo vas vabimo na veslaško druženje, v soboto 28.7.2018. Ob 10h se dobimo v gramoznici pred Ruškim mostom, parkiramo vozila, pripravimo opremo in se spustimo s tokom vse do Drava resorta na Sidru v Bresternici. Čaka nas dobrih 10km rekreativnega veslanja, primernega za vse kategorije veslačev. Vso pot nas bo budno spremljala naša Mati Dravulja, ki bo vsem pomoči potrebnim nudila sprotno oskrbo z osvežilnimi napitki.
Zaključek je predviden okoli 12:30 na Drava resortu v Bresternici kjer bomo poskrbeli za nekaj dobrega na žlico in hladno pijačo. Nekaj supov, kajakov in kanujev bo na voljo za brezplačno izposojo po načelu kdo prvi pride, prvi pelje.

Startnine ni, fantastičnih nagrad ni, srečelova ni. :)

Za morebitne dodatne informacije pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali kontaktirajte:
Toneta Železnika 031 720 747
Matjaža Bravca 041 903 563

UDELEŽBA NA DOGODKU JE PROSTOVOLJNA IN NA LASTNO ODGOVORNOST, JAVI DALJE!

Kontakt

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA

Vrbanska cesta 109,
2351 Kamnica

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnja sporočila na forumu

Od vaše zadnje prijave ni novih sporočil!

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.