Please update your Flash Player to view content.

Prisotni na strani

Na strani je 14 gostov in 0 članov.

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Please update your Flash Player to view content.

Drava praznuje 4. rojstni dan

grill2 620

zDravo prijatelji!

Kot Drava, tudi leta samo tečejo in tako naše društvo praznuje že 4. rojstni dan. Kot se za rojstne dneve spodobi bo seveda rojstnodnevni piknik, ki bo v soboto 6. junija 2015.
Lokacija piknika je ista kot lani - igrišče za odbojko na mivki pri OŠ Kamnica, zbirati se začnemo ob 12:00, športna oprema in rekviziti zaželjeni ker se bo (tudi) športalo.

Za udeležbo je zaželjena prijava, najkasneje do petka 5. junija, in sicer na forumu, facebooku ali s sporočilom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za udeležbo je potrebna prijava, najkasneje do četrtka 4. junija, in sicer tukaj, facebooku ali s sporočilom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. "> Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Piknik vas bo tudi nekaj malega stal in sicer 10€ za člane in 15€ za nečlane, otroci do 8 let seveda brezplačno, otroci 8-18let €10. Plačilu ob prihodu na piknik.

POZOR! Da bodo naši prostovoljni organizatorji imeli čimmanj težav in lahko nabavili dovolj hrane in pijače za vse, vas prosimo za pravočasne prijave. Za vse zamudnike in cagavce - prijave v petek ali neposredno na pikniku - je cena dvojna - €20 za člane in €30 za nečlane. V tej ceni je vsa pijača in hrana, poskrbljeno bo tudi za ne-mesojede. Zala pravi, da torta tudi bo! ;)

Rezervirajte si čas za prijatelje,

VAAAABBBLLLJJJJEEENNNIIIIII!

P.S.
V primeru slabega vremena se piknik prestavi na naslednjo soboto, 13.6. ...

Kontakt

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA

Vrbanska cesta 109,
2351 Kamnica

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnja sporočila na forumu

Od vaše zadnje prijave ni novih sporočil!

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.