Please update your Flash Player to view content.

Prisotni na strani

Na strani je 15 gostov in 0 članov.

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Please update your Flash Player to view content.

BARE SB System Dry Suit

BareSBSystem620

Kanadsko podjetje BARE, znano po svojih kvalitetnih suhih oblekah je predstavilo veliko novost med suhimi oblekami, BARE SB System, ki je prva suha elastična obleka! Uspešno preprečuje nabiranje vlage znotraj obleke saj se ob uporabi posebne podobleke vlaga enakomerno porazdeli na površini podobleke in tako vlago odstrani z vaše kože. Vlaga se nato s pomočjo posebnega ventilacijskega sistema odstrani iz obleke.

Seveda to deluje samo kadar ste v obleki na suhem. Tisti, ki so jo uspeli stestirati so povedali, da so bili v njej na suhem več ur in se v njej niso  znojili. Prav tako je zapiranje obleke s plastično zadrgo močno izboljšano, zelo enostavno se zapira in ni nikakršne potrebe po pomoči pri tem. Na prodaj bo v kar 16 velikostih, cena pa se giblje okoli 2.500 ameriških dolarjev. Sitnica ;)

Lahko bi rekli, da se s to obleko uresničujejo suhe sanje vsakega potapljača! Pišite Božičku! ;)

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Kontakt

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA

Vrbanska cesta 109,
2351 Kamnica

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnja sporočila na forumu

Od vaše zadnje prijave ni novih sporočil!

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.