Please update your Flash Player to view content.

Prisotni na strani

Na strani je 15 gostov in 0 članov.

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Please update your Flash Player to view content.

Potapljaška avantura v Egiptu

MarsaAlamDiving1

Kot verjetno že veste, se nas nekaj vsako leto odpravi v Egipt na potapljaško avanturo. Tudi letos smo se odločili, da to tradicijo nadaljujemo in da povabimo vse interesente, da se nam prodružite!
Padla je ideja, da bi tokrat spremenili lokacijo, tako, smo se nekako skupaj odločili, da bi tokrat šli v Marsa Alam, južneje od Hurgade.
Šli bi v mesecu januarju (predviden odhod v 1. tednu), let naj bi bil iz enega od Avstrijskih letališč (po vsej verjetnosti iz Dunaja), hotel 5*, all inclusive ponudba. Trajanje po izbiri (7 ali 14 dni).

Vse, ki vas zanima dopust ob Rdečem morju, potapljanje na eksotičnih koralnih grebenih in seveda dobra družba, vas DANES v četrtek 13.10.2011 ob 18.00 uri vabimo v Konobo na kratko predstavitev celotne odprave.

Izmenjali bomo želje in ideje, da vidimo kako je celotna zadeva izvedljiva.

Več informacij čebelica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz. forum. Se vidimo DANES ob 18:00 v Konobi!

MarsaAlamDiving2

Kontakt

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA

Vrbanska cesta 109,
2351 Kamnica

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnja sporočila na forumu

Od vaše zadnje prijave ni novih sporočil!

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.