Please update your Flash Player to view content.

Prisotni na strani

Na strani je 15 gostov in 0 članov.

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Please update your Flash Player to view content.

Drava praznuje 5. rojstni dan

barbecue

zDravo prijatelji!

Kam čas leti? Bliža se junij in z njim 5. rojstni dan našega društva! Praznovali ga bomo kot se za gostilničarje spodobi in sicer na prvo soboto v juniju (4.6.2016). Dobimo se na našem Drava resortu pri BD Sidro v Bresternici. Tokrat bomo naš rojstni dan praznovali skupaj z našimi prijatelji iz BD Sidro, ki ta dan praznuje častitljivih 65 let! Ob tej priložnosti bodo pripravili praznični program z demonstracijo njihovih plovil in dejavnosti, vse skupaj se bo začelo že dopoldan. Vabljeni vsi, ki vas nautika zanima, zanimivo bo!

Za udeležbo je potrebna prijava, najkasneje do srede 1. junija, in sicer na forumu, facebooku ali s sporočilom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Piknik vas bo tudi nekaj malega stal (enako kot lani) in sicer 10€ za člane in 15€ za nečlane, otroci do 8 let seveda brezplačno, otroci 8-18let €10. Plačilu ob prihodu na piknik.

V tej ceni je vsa pijača in hrana, poskrbljeno bo tudi za vegetarijance. Zala pravi, da torta tudi bo! ;)

POZOR! Da bodo naši prostovoljni organizatorji imeli čim manj težav in lahko nabavili dovolj hrane in pijače za vse, vas prosimo za pravočasne prijave. Za vse zamudnike in cagavce - prijave v petek ali neposredno na pikniku - je cena dvojna - €20 za člane in €30 za nečlane! Ok? :)

Seboj vzemite piknik koce, badminton loparje, sončna očala in predvsem dobro voljo. Rezervirajte si čas za prijatelje,

VAAAABBBLLLJJJJEEENNNIIIIII!

P.S.
V primeru slabega vremena se piknik prestavi na naslednjo soboto, 11.6.2016

Kontakt

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA

Vrbanska cesta 109,
2351 Kamnica

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnja sporočila na forumu

Od vaše zadnje prijave ni novih sporočil!

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.