Please update your Flash Player to view content.

Prisotni na strani

Na strani je 15 gostov in 0 članov.

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Please update your Flash Player to view content.

Potapljaški tabor na Cresu

tabor 2015 cres

Prijatelji!

Od 25.-28.6. poteka zaključek tečaja za P1 na Cresu. Taborili bomo v kempu Slatina (https://www.camp-slatina.com/si/).

Tam je tudi tauh baza, preko katere bomo tauhali, oz. nam bodo filali jeklenke. Nekateri ste se že potapljali tam v jeseni.

Potopi iz obale bodo stali samo filanje jeklenk po 0,5€ na liter. Potopi z gumenjakom po okoliških potapljaških lokacijah bodo 20€ (tukaj je zrak vštet v ceno), če bo pa želja za potop na Lini se par € doplača, ker je malo dlje. Upam, da bomo spet vidli morske mačke, raroge, pa male puže :)

Do 18.6. mi morate oddat prijave tu na forum, tak da lahko rezerviram parcele v kempu in barko v tauh bazi. Pobiram tudi akontacijo 20€, da sem siguren za vaš prihod. S plačano akontacijo boste imeli prednost pred padalci, v primeru zasedenosti (kempa ali barke). Denar lahko prinesete v klub: 9.6. od 18-18:15, 11.6. v času društvenega sestanka, 14.6. ob 19h, 17.6. od 19h-21h in 18.6. v času društvenih ur. Ni izgovorov. :)

Za dodatne info me pokličite: Matej Kline 041 797 144

Kontakt

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA

Vrbanska cesta 109,
2351 Kamnica

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnja sporočila na forumu

Od vaše zadnje prijave ni novih sporočil!

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.