Please update your Flash Player to view content.

Prisotni na strani

Na strani je 15 gostov in 0 članov.

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Please update your Flash Player to view content.

Vodotesni fotoaparat za 25€

underwater-digital-camera

Če vam fotoaparat ne predstavlja statusnega simbola in bi zanj radi porabili čim manj denarja, vam priporočamo nakup tržno zelo zanimivega aparata Underwater Digi Cam.

Podjetje Photojojo namreč na spletni strani https://goo.gl/aKnMp zanj zahteva zgolj preračunanih 24 evrov. Za to maloprodajno ceno bomo prejeli aparat, ki ga lahko brez skrbi uporabljamo do 30 metrov pod vodo. Ker je aparat opremljen s tipalom ločljivosti 1,3 milijona točk, lahko na vgrajeni pomnilnik kapacitete 16 megabajtov shranimo do 75 fotografij in do dve minuti videoposnetkov s povprečno 30 sličic na sekundo. Na voljo je seveda še reža za pomnilniško kartico microSD do kapacitete dveh gigabajtov.

Za pregled zajetih nepozabnih trenutkov je na voljo zaslon z 1,4-palčno oziroma 3,6-centimetrsko diagonalo. Za povečavo oddaljenih predmetov je na voljo (le) štirikratna digitalna povečava. Digitalni fotoaparat Photojojo Underwater Digi Cam za delovanje potrebuje dve bateriji velikosti AAA. Prenos fotografij in filmskih posnetkov na računalnik je omogočen preko vmesnika USB. Najlepše pri tem je, da lahko vodotesen aparat naročimo celo v Slovenijo. Za potne stroške bo potrebno odšteti zgolj devet evrov.

Prvi primerek je že na poti in seveda poročamo kako se bo obnesel v praksi! :)

Vir: Računalniške novice

Kontakt

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA

Vrbanska cesta 109,
2351 Kamnica

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnja sporočila na forumu

Od vaše zadnje prijave ni novih sporočil!

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.