Please update your Flash Player to view content.

Prisotni na strani

Na strani je 14 gostov in 0 članov.

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Please update your Flash Player to view content.

Dan društva Drava in sejem rabljene potapljaške, ribolovne in navtične opreme

web 620

Vabimo vse potapljačice in potapljače ter druge ljubitelje vodnih aktivnosti, ribiče, jadralce, člane, nečlane, predvsem pa člane drugih sorodnih društev in klubov, da se nam pridružijo na tradicionalnem Dnevu društva Drava in sejmu rabljene opreme.

Prijetno druženje bomo pričeli v soboto 30. novembra 2013 ob 11:00 v avli Kulturnega Doma Kamnica, Vrbanska cesta 97, 2351 Kamnica s programom:

  • sejem rabljene potapljaške, ribolovne, jadralske, navtične, surfarske, veslaške opreme (mala dvorana in dvorišče za domom od 11:00 do 16:00)
  • predstavitev podvodja reke Drave (velika dvorana ob 13:00), projekcija in predstavitev našega člana Borisa Kolarja, znanega biologa in ekologa ter velikega poznavalca reke Drave,
  • predstavitev delovanja in opreme Društva Drava (konoba Drava - društvena soba v kleti kulturnega doma)
  • druženje ob golažu do porabe oz. poznih nočnih ur. ;)

Za prodajne mize bo poskrbljeno. Udeležba je brezplačna za vse zasebne prodajalce. Posebej so vabljeni tudi naši gostitelji - krajani Kamnice in okolice.

Dodatne informacije na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , ali Facebooku.

SEJEM BO V VSAKEM VREMENU, POSREDUJ DALJE!

Lokacija kulturnega doma v Kamnici:

Kontakt

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA

Vrbanska cesta 109,
2351 Kamnica

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnja sporočila na forumu

Od vaše zadnje prijave ni novih sporočil!

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.