Please update your Flash Player to view content.

Prisotni na strani

Na strani je 14 gostov in 0 članov.

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Please update your Flash Player to view content.

Očistimo vode!

Zakljucek akcije620

Spoštovani!

Očistimo vode.si je vseslovenska ekološka akcija, ki je namenjena ohranjanju slovenskih vodotokov. Pobudnik akcije je društvo za vodne aktivnosti Drava s soorganizatorjema društvom Ekologi brez meja in društvom Gibanje za trajnostni razvoj Slovenije (TRS).

Namen akcije je popisati izpuste neočiščenih komunalnih odpadnih voda, odpadnih industrijskih voda, izcednih voda iz deponij, vod, ki onesnažujejo podzemlje slovenskega krasa in izpuste slabo delujočih čistilnih naprav. Na mesta onesnaženja, ki jih vnašamo v interaktivni zemljevid Slovenije, bomo opozorili župane, Ministrstvo za kmetijstvo in okolje z odgovornimi inšpekcijskimi službami, ARSO,  varuhinjo človekovih pravic ter slovensko in mednarodno javnost.

Akcija bo trajala leto dni, o prvih rezultatih pa bomo poročali v soboto, dan po Svetovnem dnevu voda.

Vabimo vas, da se nam pridružite v soboto, 23. marca 2013 ob 11. uri v Sodnem stolpu na Lentu v Mariboru (v neposredni bližini Drave in mestne tržnice), kjer bomo skupaj pogledali na interaktivni zemljevid Slovenije. Odgovorne bomo vprašali, kaj bodo storili, da onesnaženj na zemljevidu Slovenije ne bo več.

Prisrčno vabljeni!

Maribor, 18. 3. 2013

Kontakt

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA

Vrbanska cesta 109,
2351 Kamnica

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnja sporočila na forumu

Od vaše zadnje prijave ni novih sporočil!

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.