Please update your Flash Player to view content.

Prisotni na strani

Na strani je 15 gostov in 0 članov.

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Please update your Flash Player to view content.

Plaval je z osemmetrsko anakondo

53-letni Franco Banfi se je odpravil v Brazilijo, deželo neskončnega tropskega pragozda. Med potapljanjem je navdušenec nas kačami iskal največji primerek te vrste in jo nekaj centimetrov pod površjem reke, kjer potrpežljivo čakajo na svoj plen, tudi našel.
Pogumni potapljač je med sedemdnevnim nepozabnim izletom v regiji Mato Grosso do Sul srečal kar šest samic, vse skupaj pa dokumentiral s kamero. Največja med njimi je bila osemmetrska anakonda, ki je tik pred srečanjem pojedla večjega glodalca, zato ni bila zainteresirana za to, da bi Banfi postal njen naslednji obrok.
Neustrašni Švicar je dejal, da je bilo vse mogoče, vendar je bil vseskozi prepričan, da jih kače ne bodo pojedle. Bili so namreč zelo blizu in niso odreagirale, zato bi se jih lahko celo dotaknili. Meni, da so manjše strupene kače bolj nevarne od velikih. "Nič pa se ne zgodi, če spoštuješ kačo," je še poudaril.

Banfi1

Banfi2

Banfi3

Banfi4

Banfi5

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Vir: Večer

Kontakt

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA

Vrbanska cesta 109,
2351 Kamnica

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnja sporočila na forumu

Od vaše zadnje prijave ni novih sporočil!

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.