Please update your Flash Player to view content.

Prisotni na strani

Na strani je 15 gostov in 0 članov.

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Please update your Flash Player to view content.

Jesenski Nitrox tečaj

Nitrox620

V društvu organiziramo tečaj specialnosti NITROX POTAPLJAČ – 40m (Nitrox diver - Nitrox potapljač)

Nitrox tečaj je eden izmed najbolj priljubljenih tečajev specialnosti. Namenjen je vsem tistim, ki želite podaljšati svoj čas potopa (bottom time) in pa vsem tistim, ki delate več ponovljenih potopov na dan (npr. liveaboard izleti in razni potapljaški safariji). Uporaba obogatenega zraka vam omogoča bolj varne potope in zmanjšuje utrujenost pri ponovljenih potopih. Tečaj omogoča hitro in učinkovito dojemanje teoretičnih in praktičnih veščin tehničnega potapljanja in je zastavljen tako, da spoznamo vse problematike, ki se nanašajo na potapljanje z mešanicami s povečano vsebnostjo kisika, fiziološke limite le teh in izračun in uporabo dekompresijskih tabel.

Tečaj bo izvedel inštruktor Tomaž Urbančič - Tomsy. Prijave zbiramo na forumu ali naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Vsem, ki še nimate opravljenega Nitrox tečaja, vam ga zelo priporočamo!

Vabljeni!

Kontakt

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA

Vrbanska cesta 109,
2351 Kamnica

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnja sporočila na forumu

Od vaše zadnje prijave ni novih sporočil!

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.