Please update your Flash Player to view content.

Prisotni na strani

Na strani je 15 gostov in 0 članov.

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.
Please update your Flash Player to view content.

Dnevi veselja 2012

DneviVeselja620

V Kamnici so v polnem teku "Dnevi veselja" v katerih obeležujemo krajevni praznik Kamnice. Dogaja se marsikaj, od športnih tekmovanj, kulturnih dogodkov, ne manjka tudi zabave!

V četrtek 7.junija bo ob 20.00 uri komedija: GAJAŠ ARESTANT

Kdo ne pozna Pištija Gajaša, legendarnega avtomehanika iz Lainščkovega romana Petelinji zajtrk, ki ga je v veliki slovenski filmski uspešnici z enakim naslovom tako prepričljivo upodobil igralec Vlado Novak? Pa vendar, kaj se je s priljubljenim literarnim in filmskim junakom zgodilo potem, ko je tistega usodnega jutra nameril pištolo v enega izmed svojih tovarišev in pritisnil na petelina?
Pisatelj Feri Lainšček, režiser Marko Naberšnik in igralec Vlado Novak so zopet združili moči in nam razkrili, kaj se je po usodnih strelih zgodilo s Pištijem Gajašem. Nastala je vznemirljiva in pretresljiva gledališka pripoved o zaporniku, ki je tudi za rešetkami ostal zvest samemu sebi in se ni odrekel svojemu specifičnemu pogledu na svet in dogajanje okoli sebe.
Igralec Vlado Novak je v monodrami z naslovom Gajaš, arestant znova ustvaril lik, ki nas nikakor ne pusti ravnodušne. Njegovo svojevrstno pričevanje, ki je prepolno smeha in solz, pa nam navsezadnje spregovori o času, ki ga živimo in o skupnih rečeh, ki jih tudi sami doživljamo.

Predprodaja vstopnic za GAJAŠ ARESTANT bo potekala v četrtek do 15.30 ure. Vstopnice si lahko zagotovite v Baru Lutka Kamnica, Bifeju Hram Kamnica, vseh poslovalnicah Brunček in baru Knez v Mariboru! Predprodaja poteka tudi preko spleta na www.kamnica.si

V soboto 9. junija se krajevni praznik končuje. Naše društvo bo na igrišču pri OŠ Kamnica organiziralo turnir trojic v odbojki na mivki in sodelovalo v kuhanju "Kamniškega lonca". Potekal bo tudi turnir v nogometu na vodi, ki je še posebej zabaven!

Popoldan bo ob 19.00 uri uradni zaključek, podelili bodo pokale za dosežke na prazniku, prav tako pa bomo podelili priznanje za življenjsko delo v kraju nekomu od naših zaslužnih krajanov in priznanje enemu izmed društev ki delujejo v kraju. Podeljevalec nagrad in častni gost bo evropski poslanec dr. Milan Zver.

Ob 20.00 uri pa začetek težko pričakovane veselice s Tanjo Žagar, skupino Avantura in Foxy Teens, sledi še nastop plesne skupine Lučke z Lučko... :)))

Vabljeni v Kamnico kjer se dogaja!

Kontakt

Društvo za vodne aktivnosti DRAVA

Vrbanska cesta 109,
2351 Kamnica

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnja sporočila na forumu

Od vaše zadnje prijave ni novih sporočil!

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.