Dobrodošli, Gost

Terme Laško - ponovoletno razvajanje
(1 gledajo) (1) gost
  • Stran:
  • 1

TEMA: Terme Laško - ponovoletno razvajanje

Terme Laško - ponovoletno razvajanje 9 Let, 3 mesecev nazaj #667

zDRAVO!!

Ponovno se vam oglašam z idejo in željo po druženju, ter seveda tudi razvajanju in kratkem odklopu od vsakdana.

Da še koga od vas navdušim, vam spodaj prilagam ponudbo za kratek oddih v termah, tokrat v Termah Laško, hotel Wellness Park Laško ****.

Nastanitev je predvidena v dvoposteljnih sobah, tako da je večerno druženje tukaj prostorsko malo omejeno,..pa se bomo že znašli. Še vedno smo znali improvizirat!

Cena zajema polpenzion (zajtrk in večerja), neomejeno kopanje v hotelu in uporabo savn (zelo dobra ponudba). Cena dvodnevnega paketa znaša 138€/2 osebi, na recepciji hotela se doplača turistična taksa, cca. 1€/osebo/dan.
Spodaj sem vam priložila nekaj slikic, da si malo ogledate kako celotna zadeva zgleda, več informacij pa najdete na internetnem naslovu: www.thermana.si/kongresi/wellness-park-lasko

Meni osebno je hotel vrhunski, bazeni so mega (primerni za otroke, za odrasle, za starejše), za vsakega se najde kaj! V svetu savn imajo 8 različnih savn, vse se lahko koristijo brez doplačila. Obroki so samopostrežni, hrana je (preverjono) dobra.

Midva sva planirala vikend oddih in sicer v terminu 13.1. – 15.1.2012. Če kdo želi, se nama lahko pridruži, vaše družbe bova zelo vesela.
Za ta termin bi bilo priporočljivo rezervacije narediti v najkrajšem času, da nam sobe ne bodo pošle. Drugače pa so na voljo še drugi termini, saj dejansko ta celotna akcija velja od 8.1. – 17.2.2012.

Pazite, saj je ponudba časovno omejena, v vsakem primeru je rezervacijo potrebno narediti najkasneje do konec tega leta, 31.12.2011 je zadnji rok prijave.


wellness-park-lasko-1.jpg



h23.jpg



soba-wpl.jpg



Lp, Maja
Zadnje urejanje: 9 Let, 3 mesecev nazaj od čebelica.
Uporabniki, ki jim je všeč: Lony

Odg: Terme Laško - po novoletno razvajanje 9 Let, 3 mesecev nazaj #669

  • Lony
  • ODSOTEN
  • Administrator
  • Sporočila: 92
Za termin: 13.1. – 15.1.

1. Maja
2. Lony
  • Stran:
  • 1
Čas nalaganja: 0.13 sekund

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.