Dobrodošli, Gost

TEMA: Kompresor

Odg: Kompresor 9 Let, 6 mesecev nazaj #469

• janezr
  • ODSOTEN
  • Junior
  • Sporočila: 21
Sicer gasilsko podjetje Mi-Star. Sem narocen na njihove obvestila in zadnja so bila o kompresorjih. Ce koga zanima... Cene sicer ni gor, naj pa poklice Zaenkrat jaz nekih vez nimam, se pa z kom da kaj zmenit

Datotečna priponka:

Naslov datoteke: kompresorji1.pdf
Velikost datoteke: 1,055 KB
Uporabniki, ki jim je všeč: schpes

Odg: Kompresor 9 Let, 6 mesecev nazaj #473

• pimi
  • ODSOTEN
  • Administrator
  • Sporočila: 117
Čist if firbeca sem jih povprašal za cene.

Datotečna priponka:

Naslov datoteke: 1248.pdf
Velikost datoteke: 231 KB
Uporabniki, ki jim je všeč: janezr

Odg: Kompresor 9 Let, 6 mesecev nazaj #474

• janezr
  • ODSOTEN
  • Junior
  • Sporočila: 21
poceni ravno niso...

Odg: Kompresor 9 Let, 6 mesecev nazaj #475

• schpes
  • ODSOTEN
  • Ekspert
  • Sporočila: 139
Ok. Je High-Line...

Mislim da bi mi lahko na začetku razmišljali o "golem" kompresorju --> brez Auto-Stop, brez Super-Silent ohišja ...

Pa konec koncev so bili do sedaj tudi vsi stari kompresorji ok.
ZDravo!

Odg: Kompresor 9 Let, 6 mesecev nazaj #476

• bravcm
  • ODSOTEN
  • Administrator
  • Sporočila: 251
Moj predlog je sledeči: v primeru, da je Igor Prelog (tudi Bosa?) pripravljen društvu dati v uporabo svoj kompresor, bi ga lahko z malimi stroški predelali na električni pogon za kar se je ponudil majster Vojko.

Tako predelanega bi namestili v en prostor pri Mrakih, ki bi tako prevzela skrb nad njim in hkrati polnila jeklenke (sama se s tem strinajata). Tako bi lahko tistih nekaj jeklenk za vsak tauh lepo počasi nafilali, brez hektike in gledanja fac v PDM servisu ...

Mislim, da bi to bila v tem trenutku edina možna varianta. Ne moremo si privoščiti nekaj 1000€ vrednega nakupa kompresorja. Vsaj še letos ne ...
Zadnje urejanje: 9 Let, 6 mesecev nazaj od bravcm.
Uporabniki, ki jim je všeč: schpes

Odg: Kompresor 9 Let, 6 mesecev nazaj #480

Zdi se mi dobra ideja, predelati bosin in igorjev kompresor, ampak res z minimalnimi stroški, saj je 1000€ več kot polovica novega.
Glede Coltrijev- ne gledat malih - nikjer še nisem nič dobrega o njih prebral. Kvalitetni naj bi bili od modela 13 naprej.
Kar se tiče kitajcev ideja ni slaba, je pa zelo priporočljivo trgovati z nekom, ki ima dobre reference, ker je en kup kitajskih strani fejk. Kitajci lahko pošiljajo preko Honkonga v UK in iz UK prepakirano v EU, tako lahko odpadejo carine, poštnina pa bo za tako težo verjetno še vedno gromozanska.
Za prebrodit zimo bodo juniorji dovolj, na pomlad, ko pa zacvetijo marjetice pa pade en poseidon 250l, za 5jurjev, pa mirna bosna.
"If you can't win by reason, go for volume." - THX Bill Watterson
Uporabniki, ki jim je všeč: Logar, Dejc
Čas nalaganja: 0.14 sekund

© 2011 Društvo za vodne aktivnosti DRAVA. Vse pravice pridržane.