Hoj!
PODATKI O LOKACIJI:
Barka je v marini Ramova v majhnem kraju Krvavica (ob cesti v blagem levem ovinku je tabla AYC, ki kaže na desno – stavim, da boste zašli in se peljali v en kamp J).
www.ayc.at/de/destinations/krvavica.html
Barki je ime Eagle, Bavaria 49, in bo pripravljena do 15h v SOBOTO (ta teden je barka zunaj).
Ko se pelješ po avtocesti A1, odpelješ dol v smeri Makarska in prideš skozi tunel Sv. Ilija praktično direktno v marino. Iz MB cca. 5,5 ure z eno kavico, po omejitvah in z osebnim avtom J.
ODHODI:
· Mrkimobil: 8 oseb
· Blaž/Zafira: 4 osebe
KDAJ:
· Mrkimobil: nimam pojma, bo Mrki povedal
· Blaž: v soboto zgodaj zjutraj, ob 5h mimo table MB (ne morem na pot v petek, ker se mi je služba nekaj zamaknila!!!): kandidati se prosim javite (3 os.)
· če bo Mrkimobil peljal v petek popoldan, se boste pač znašli po svoje, možno je spanje na plaži v marini, vreme je zaenkrat brez dežja in relativno toplo za ta letni čas
ČESA NE POTREBUJETE:
· na barki so brisače za osebno higijeno in kompletna posteljnina
KAJ POTREBUJETE:
·
www.drava-mb.si/index.php/dejavnosti/jadranje
HRANA in PIJAČA:
· Blaž v petek zvečer kupi osnovna živila, za katera rabiš mir in čas v trgovini (štiri kosila, konzerve, sladkor, kava, olje, suha klobasa, sir, …), kamor niso všteti razni fetiši (npr.: smeti, ki jih zjutraj sipate nekateri v jogurt in mleko ipd. – to si sami prinesite)
· pred marino je majhna trgovinica
· 5 km vstran je Makarska z veliko trgovino
· pivo, voda, mleko, radenska, jogurti, namazi, zelenjava, … skratka vse večje stvari in hladnine se lahko spodaj kupijo, ker bo dovolj časa v soboto
KAJ PA SAMI PRINESETE:
· dajte prosim povedat, če kdo kaj prinese od doma, da ustrezno prilagodim nakup v MB
· v trgovini bom kupil tudi nekaj preverjenega vina v večjih pakungah, ker me po vsem ostalem glava boli (sem preveril v soboto!!!)
· delto ocenimo spodaj
VREME: se brifiramo v četrtek/petek!
Še kaj?
Moj GSM: 041 382586.
lp
BlažEK